De voordelen

Navolgbaar waarderen

Koper, verkoper en hypotheeknemer zullen aangenaam verrast zijn dat er een woningwaarde rapportage geproduceerd kan worden die zo veel inzicht geeft in de totstandkoming van een modelmarktwaarde.

Eenvoudige filters

Onder een viertal tabbladen vindt u de filters. Direct daaronder een overzicht van de gekozen filters. Zo vindt u razendsnel de relevante referentie objecten. Doorgaans is binnen 10 minuten het rapport gereed.

Alternatief voor o.a. CALCASA

De mogelijkheid om snel een modelwaarde rapport te kunnen maken het mogelijk om de (prijs) concurrentie aan te gaan.

Volledig eigen branding

U werkt met de Vesca-woningwaarderingsmethode maar doet dat natuurlijk volledig onder eigen naam.

VESCA

Met VESCA blijft de makelaar dé deskundige op het gebied van woning waarderen.

WOZ waarde rapport

Een WOZwaarde is doorgaans een op geautomatiseerde wijze bepaalde modelmarktwaarde. Met VESCA kunt u binnen 10 minuten een volwaardig contra expertise rapport produceren met referentie objecten die rond de gewenste peildatum zijn verkocht. U bent nu ook de WOZwaarde deskundige in uw regio.

Gevalideerd taxatie rapport

Uw taxatie dossier wordt compleet met het VESCa woningwaarde rapport met een onbetwiste onderbouwing van de door u vastgestelde marktwaarde.

Van modelmarktwaarde naar marktwaarde

De modelmarktwaarde van het VESCA WONINGwaarde rapport is de “basis-woning-waarde” om na opname van de woning te komen tot een marktwaarde. Bij opname bepaalt u in hoeverre de woning afwijkt van de gemiddelde woning uit de referentiegroep. U hoeft alleen nog de beneden- en bovengemiddelde waarde elementen van de woning te benoemen.

Vooruitkijkend

De VESCA methode en de applicatie is de afgelopen jaren ontwikkeld in samenwerking met een klein clubje makelaars en taxateurs in de regio Alkmaar. Nu zodanig doorontwikkeld dat VESCA op zoek is naar een breder draagvlak. Sluit u aan en ervaar zelf de innoverende kracht en commerciële mogelijkheden.