De voordelen

WOZ waarde

U kunt een actuele waarde bepalen, maar natuurlijk ook met een peildatum die in het verleden ligt. Dus met Vesca mag zich gerust ook WOZ waarde specialist noemen.

Eenvoudige filters

Onder een viertal tabbladen vindt u de filters. Direct daaronder een overzicht van de gekozen filters. Die u vanuit die zelf plek ook weer te verwijderen zijn.

Favorieten maken

Heeft u een regelmatig terugkerend min of meer gelijke object om te waarderen. Leg dan de door u bepaalde filters vast. Zo kunt u de volgende waardering nog eens een keer zo snel maken.

Volledig eigen branding

U werkt met de Vesca-woningwaarderingsmethode maar doet dat natuurlijk volledig onder eigen naam.

(VER) koopbegeleiding

Onmisbaar zoor zowel verkopers als kopers.

Waarderen met bekende objecten

Met Vesca produceert u een rapport met minimaal 5 referentie objecten. Van zo recent mogelijke transacties en bij voorkeur uit de directe omgeving van de te waarderen woning. Gevolg uw opdrachtgever zal veel meer gevoel hebben bij het resultaat.

De concurrentie de baas

Met het Vesca-rapport kunt u zich profileren bij alle soorten klanten. Verkoop, aankoop, taxatie. Het maakt niet uit in principe kunt u werken met hetzelfde rapport.

Van modelmarktwaarde naar marktwaarde

Direct bij opname middels een logisch aantal stappen naar een marktwaarde toe werken.

Vooruitkijken

U bent en blijft de deskundige op het gebied van het waarderen van een woning. De Vesca methode is de afgelopen jaren ontwikkeld in samenwerking met een klein clubje makelaars in de regio Alkmaar. Nu zodanig doorontwikkeld dat Vesca op zoek is naar een breder draagvlak. Sluit u aan en ervaar zelf de innoverende kracht.